WAT IS JOUW NEXT LEVEL

WIL JE MEER OMZET, MEER KLANTEN EN EEN PASSIEF INKOMEN OPBOUWEN MET JE DIRECT SELLING BUSINESS

DOE DAN MEE MET DE GRATIS ONLINE CURSUS  – START 2 JANUARI

Heb je een bedrijf in Direct Selling en wil je leren hoe je:

  • meer klanten en meer omzet krijgt
  • duidelijke doelen stelt en behaalt
  • een passief inkomen opbouwt
  • meer tijd en rust krijgt in je agenda

Meld je dan hier aan:

In deze gratis training krijg je tips van een ervaren ondernemer in Direct Sales

Waarom zou je meedoen?

Je weet dat er meer in zit, in het bedrijf dat je op een bepaald moment enthousiast bent gestart. Het is er alleen nog niet uitgekomen. Iets houdt je tegen. Je wilt graag een succes maken van je bedrijf maar je hebt te weinig klanten. En daardoor verdien je niet genoeg geld om je dromen, je wensen waar te maken. Dromen en wensen die je had toen je begon met jouw Direct Sales Business. De dromen en wensen waar je dit allemaal voor doet. Jouw bedrijf geeft je niet de zekerheid van een maandelijks terugkerend inkomen, en dat heb je nodig om rust te creëren. Meer geld, minder gedoe en zekerheid, dat is waar het om gaat.

Doe de reality-scan. In deze online cursus krijg je inzicht in de status van jouw eigen bedrijf. Ik ga je daarbij helpen. Hoe denk je, wat doe je en wat kun je verbeteren of veranderen waardoor je wél het door jouw gewenste resultaat behaalt. 

Meld je aan, het is gratis. Download het werkboek en bekijk de videolessen.

Van Ploeteren naar Financieel vrij

Zes jaar geleden begon ik met mijn bedrijf en daarmee begon mijn zoektocht naar ‘het geheim van de succesvolle ondernemers in dit vakgebied’. Naar de mensen die met passie en overtuiging hun bedrijf lieten groeien. Ik hoorde daar niet bij. Vier jaar lang heb ik keihard gewerkt, zonder het gewenste resultaat. Ja, ik verdiende wel wat geld, maar dat was net genoeg om de kosten te betalen. Maar ondanks deze teleurstelling wist ik dat het mogelijk moest zijn financiële vrijheid te creëren met dit werk. Hoe kan het dat sommigen slagen en het anderen maar niet lukt om de boel in beweging te krijgen? Deze vraag intrigeerde mij vanaf dag één en daarom ging ik op onderzoek uit. Ik bestudeerde alles wat ik kon vinden over het vak, zowel in binnen- als in buitenland. Analyseerde boeken en methodes van de meest succesvolle ondernemers in deze branche. Ik probeerde van alles uit. Maar ik vond het antwoord op mijn vragen en vervolgens kostte het me, na vier jaar bijna niets verdienen, slechts twee jaar om een goed fulltime inkomen op te bouwen. En die kennis wil ik je met delen. Doe mee, met de gratis online cursus ‘Your Next Level’.

Wordt succesvol en geef het door!
Doe mee met de Gratis Online Cursus!

Op 2 januari starten we